Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ароматизатор (смаковий концентрат) «Віскі» на 10 літрів
Ароматизатор (смаковий концентрат) «Віскі» який додавши в самогон Ви з легкістю отримаєте смачний домашній віскі з звичайного самогону.
Віскі виготовляють використовуючи самогонний апарат, потім витримують в обвуглених зсередини дубових бочках багато років. Крім того, спеціальна рецептура створення віскі передбачає фільтрацію дистиляту за допомогою активованого вугілля. Можна приготувати віскі з самогону і в домашніх умовах.
Рецепт приготування віскі з самогону: влити смакової концентрат «Віскі» в 10 літрів самогону міцністю 40-50 ° об., Ретельно перемішати, дати відстоятися напою 3-10 днів, і Ваш самогон перетвориться в ароматний віскі!
Дозування ароматизатора «Віскі» на 10 літрів: 1 мл смакового ароматизатора використовується на 1-2 літра готового напою (за смаком і особистими перевагами творця домашнього напою). Додається в спиртовмісну рідину фортецею 40-45 гр. про., якою може бути: дистилят (самогон), спирт, розведений водою, або магазинна горілка. Для коригування смаку і кольору напою використовується носик-піпетка, наявний в комплекті ароматизатора, за допомогою якого можна акуратно дозувати кількість використовуваного ароматизатора на потрібну кількість рідини.