Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ароматизатор (смаковий концентрат) «Брусниця на коньяку» на 10 л
Смаковий концентрат Брусниця на коньяку на 10 літрів призначений для створення легендарної настоянки.
Напій «брусниця на коньяку» створюється за допомогою настоювання плодів брусниці в коньячному спирті з розрахунку наступній пропорції: 2 кг брусниця заливається 1 літром коньяку, а також додається мед за смаком. Наполягати необхідно не менше 30 днів. Більш простий і швидкий спосіб створення настойки «брусниця на коньяку» - використання смакового концентрату «брусниця на коньяку», який необхідно додавати в самогон для створення ароматної настоянки.
Рецепт створення брусниці на коньяку з самогону: влити вміст флакона ароматизатора «брусниця на коньяку» в 10 л самогону, ретельно перемішати і дати настоятися не менше доби. Ваша настоянка брусниця на коньяку, приготована з самогону готовий!
Рецепт создания брусники на коньяке из самогона: влить содержимое флакона ароматизатора «брусника на коньяке» в 10 л самогона, тщательно перемешать и дать настояться не менее суток. Ваша настойка брусника на коньяке, приготовленная из самогона готов!
Дозування ароматизатора «брусниця на коньяку» на 10 літрів: 1 мл смакового ароматизатора використовується на 1-2 літра готового напою (за смаком і особистими перевагами творця домашнього напою). Додається в спиртовмісну рідину фортецею 40-45 гр. про., якою може бути: дистилят (самогон), спирт, розведений водою, або магазинна горілка. Для коригування смаку і кольору напою використовується носик-піпетка, наявний в комплекті ароматизатора, за допомогою якого можна акуратно дозувати кількість використовуваного ароматизатора на потрібну кількість рідини.
Технічна інформація до ароматизатору Etol «Брусниця на коньяку», 10 ml:
Склад: | пропіленгліколь, харчові ароматичні речовини ETOL (Словенія); |
Застосування: | для створеннябрусниця на коньяку з самогону (Спирту, розведеного водою, або магазинної горілки), а також в кондитерських або інших цілях; |
Об `єм: | 10 мл; |
Дозування: | 1 мл ароматизатора на 1 л готового напою. Дозування за допомогою вбудованого у флакон носика-дозатора; |
Кришка флакона: | з контролем першого розкриття і натискного-поворотним механізмом для захисту від випадкового відкривання флакона; |
Термін придатності: | 2 роки з моменту виробництва, см. На етикетці; |
Етикетка: | надрукована на плівковій основі (а не на папері), стійка до вологи і вогкості; |