Графік роботи:

Будні: 9:00–19:00

Сб: 9:00–14:00

Нд:   Вихідний!

0
Мій кошик
Укр
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань

Фермент рідкий «Фруктоцім» для стабілізації вина або соків, 15 мл

Ферментний препарат Фруктоцім Колор у флаконі 15 мл - це рідкий високо-концентрований пектолитической препарат, необхідний і широко-використовуваний препарат для стабілізації вина або фруктового соку.

 

Мета внесення ферменту «Фруктоцім» в соки або виноматеріали:

1. Швидке зниження пектиновой породи природи сировини для зниження в'язкості сировини; стабілізація кольоровості яскравий соків або червоного вина;
2. Швидке і повне руйнування пектину в соку або виноматеріалі - необхідна умова для зниження дрібнодисперсного суспензії і поліпшення якості фільтрації і, відповідно, збільшення можливості стабілізації та консервації матеріалу;

Технічна інформація до ферменту «Фруктоцім» Колор, 15 ml:

Склад: 100% високо-концентрований фермент & laquo; Фруктоцім»;
Ємність: 15 мл
Дозування: 1 мл препарату на 30-35 літрів рідини (соку або вина);
Флакон: Екологічно чисте скло, скляна піпетка для дозування додавання в готовий напій;
Кришка флакона: з вбудованою піпеткою, має натискні-поворотний механізм для захисту випадкового відкриття і термоусадоч для контролю першого розкриття;
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Фермент рідкий «Фруктоцім» для стабілізації вина або соків, 15 мл

В наявності
Артикул: 4008
95 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Замовити швидко
Характеристики
Назва Фермент рідкий «Фруктоцім» для стабілізації вина або соків, 15 мл
Доставка

«Нововю поштою» по Україні — 40 - 50 грн.

Більше інформації про доставку

Вгору