Кількість
|
Вартість
|
||
|
Фермент рідкий «Амілолюкс» АТС, 30 мл
«Амілолюкс-АТС» - це натуральний термостійкий ферментний препарат, який є комплексом білкових речовин, застосовуваний для розрідження заторів з крахмалосодержащего сировини. Основним призначенням термостійкого ферменту Амілолюкс є зниження в'язкості завдяки дії ферменту альфа-амілази при високої температури внесення. Відмінною особливістю ферментного препарату Амілолюкс є його широкий температурний діапазон дії, який становить від 30 до 105 градусів Цельсія, що означає, що ви можете вносити препарат і не турбуватися про його ефективності при інтенсивному разваривании зерна або крахмалосодержащего сировини. Суть роботи термостабильного ферменту Амілолюкс полягає у вивільненні та розщепленні зерна з метою виділення крохмалю, в результаті чого крохмаль розщеплюється (перетворюється) до низькомолекулярних декстринів. Далі в роботу з висвобождденнимі молекулами необхідно підключити інший фермент - глюкоамилазу (в рідкому вигляді даний фермент називається «Глюколюкс», метою якого є перетворення виділеного крохмалю в цукор (який в свою чергу під впливом дріжджів перетворюється в спирт).
Фермент «Амілолюкс-АТС» 30 мл поставляється у флаконі 30 мл з носиком-піпеткою для зручного домашнього використання. Завдяки носику-пипетке Ви зможете ефективно дозувати кількість ферменту, необхідного на потрібний обсяг сировини.
Дозування ферментного препарату «Амілолюкс-АТС» становить: 0,5-1 мл на 1 кг крахмалосодержащего сировини.
Інструкція з використання ферментного препарату «Амілолюкс-АТС»:
1. | Підігріти сусло до оптимальної температури роботи сировини - 80-90 гр. Цельсія; |
2. | Розвести ферментний препарат & laquo; Амілолюкс-АТС & raquo; згідно необхідної пропорції в воді; |
3. | Внести розведену ферментну суміш в розігріте зернове сусло; |
4. | Розрідження зернового сусла рідким ферментом «Амілолюкс» відбувається близько 5 хвилин. Перемішайте і дочекайтеся повного розрідження; |
5. | Далі переходимо до етапу внесення ферменту «Глюколюкс-А» і дріжджів спиртових для ефективного зброджування зернових культур; |
Характеристика ферментного препарату «Амілолюкс-АТС»:
Чинний фермент: | альфа-амілаза; | |
Призначення: | розщеплення зерна з метою виділення крохмалю; | |
Амілоліческая активність: | 30°С - 3000 ± 200, 70°С - 30000 ± 2000; | |
Оптимальна температура дії ферменту: | 80 - 90 градусів Цельсія; | |
Робоча температура дії ферменту: | 30 - 105 градусів Цельсія;; | |
Дозування: | 0,5-1 г / 1 кг крахмалосодержащего сировини; | |
Виробництво: | АТ «СібБіоФарм»; | |
Ємність: | 30 мл |