Кількість
|
Вартість
|
||
|
Чача - напій, яким пишається весь Кавказ. Адже саме народи Кавказу вважають чачу не просто алкогольним напоєм, а символом своєї культури. У Грузії навіть встановлений «пам'ятник» цього напою - Чача - Тауер. Практично кожна кавказька сім'я зберігає свій унікальний рецепт чачі і вважає її сімейним напоєм.
Традиційно чача виготовляється з виноградного макухи, але можна зустріти рецепти з додаванням до складу чачі ківі, цедри мандаринів і інжир. Чача- предок міцних напоїв, одержуваних за допомогою дистиляції методом подвійного, а іноді і потрійний перегонки. Чачу роблять без додавання дріжджів і цукру, тому несправедливо вважати її самогоном. Даний напій дуже міцний - приблизно 60%.
Сьогодні чача вкрай відомий і улюблений напій, багато хто намагається приготувати чачу в домашніх умовах. Це досить трудомісткий і тривалий процес, до того ж, справжня чача, безперечно, повинна бути приготовлена там, де знають старовинні секрети приготування цього напою - в Грузії та Абхазії. Саме тому домашні винокури вдаються під час приготування чачі до досить простого способу: набувають смакової концентрат «Чача» на 10 л, розрахований на 10 літрів готового напою.
Рецепт чачі з самогону або горілки: влити ароматизатор «чача» в Ваш домашній напій. Смако-ароматична добавка «чача» призначена для приготування 10 літрів чачі. Досвідчені винокури радять дати напою настоятися кілька днів. Після цього ви зможете насолодитися напоєм довголіття, який увібрав вікові традиції і великодушність гірських народів
Мы очень ценим, что у нас есть такие отзывчивые клиенты, как вы. Ждём вас в гости снова!