Кількість
|
Вартість
|
||
|
Фермент рідкий «Фруктоцим» для стабілізації вина або соків, 15 мл
Ферментний препарат Фруктоцим Колор у флаконі 15 мл - це рідкий високо-концентрований пектолитической препарат, необхідний і широко-використовуваний препарат для стабілізації вина або фруктового соку.
Мета внесення ферменту «Фруктоцим» в соки або виноматеріали:
1. | Швидке зниження пектиновой породи природи сировини для зниження в'язкості сировини; стабілізація кольоровості яскравий соків або червоного вина; |
2. | Швидке і повне руйнування пектину в соку або виноматеріалі - необхідна умова для зниження дрібнодисперсного суспензії і поліпшення якості фільтрації і, відповідно, збільшення можливості стабілізації та консервації матеріалу; |
Технічна інформація до ферменту «Фруктоцим» Колор, 15 ml:
Склад: | 100% високо-концентрований фермент Фруктоцим»; |
Ємність: | 15 мл |
Дозування: | 1 мл препарату на 30-35 літрів рідини (соку або вина); |
Флакон: | Екологічно чисте скло, скляна піпетка для дозування додавання в готовий напій; |
Кришка флакона: | з вбудованою піпеткою, має натискні-поворотний механізм для захисту випадкового відкриття і термоусадоч для контролю першого розкриття; |