Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ароматизатор (концентрат для приготування коньяку) «Фундук на коньяці» - це коньяк з легким приємним ароматом фундука горіха надає коньяку м'якість і приємний післясмак. Готували коньяк як лікувальну настойку онкологічних захворювань.На сьогоднішній день виробники алкогольних напоїв з фундуку почали готувати багато різних лікерів, настоянок, коньяків і мало хто використовує метод оригінального настоювання, оскільки цей процес займає багато часу та особливу увагу.
Для приготування коньячної настоянки використовують ароматизатор компанії Etol за смаком та ароматом концентрати ідентичні до натуральних і сам процес приготування і до розливу напою займає до семи днів.
Щоб приготувати фундук на коньяку достатньо взяти 0,7-1 мл концентрату додати на 1 літр горілки або самогону перемішати і дати настоятися в темному прохолодному місці від 3 до 7 днів.