Використання смакових концентратів для горілки або самогону
Смаковий концентрат використовують для поліпшення смаку і надання йому потрібний аромат, так зване позбавлення від зайвих запахів вашої горілки, самогону.
Всім нам відомо що на спиртових заводах 80% коньяку не витримують в дубових бочках як передбачено рецептурою, почали використовувати дубову тріску, а найчастіше почали використовувати смакові концентрати (ароматизатори) для коньяку що б спростити процедуру приготування і здешевити сам продукт.
Використання смакових концентратів для горілки це вже став сучасним способом в приготуванні коньяку і не тільки, а різні види горілки, лікери, і інші напої світу найголовніше що вартість горілки на сьогоднішній день залежить від якості смакових концентратів і боніфікатора, ну а так же упаковки ( пляшка, коробка) адже на упаковку, захисні знаки горілки теж йдуть витрати. Таким же чином приготувати такий же оригінальний напій з самогону за допомогою рідких смакових концентратів (ароматизаторів) шляхом додавання в готовий самогон або спирт розведений з водою до потрібного градуса, і Ви отримаєте свій новий оригінальний смак і приємний аромат власного виробництва.
Приготування свого напою з домашнього самогону, горілки проводитися додаванням потрібного рідкого смакового концентрату, так само для пом'якшення і поліпшення смакових якостей можна додати боніфікатор, отриманого напою дати настоятися 3-10 днів в темному місці. І Ваш Смакоароматична напій готовий до вживання.